Boligerne

Indretning af stue set ovenfra

Alle boligerne er 77 m2 og lejes gennem Boligselskabet Sct. Jørgen. Byggeriet forventes færdig til indflytning i september 2018.

Boligerne indeholder:

Elektronisk dørlås

Boligen er udstyret med en elektronisk dørlås. Borgeren får en kombineret kaldebrik og nøgle som kan bæres som armbånd eller som halssmykke. Låsen aktiveres automatisk, når borgeren er 1-2 m fra sin dør, så døren er altid ulåst for borgeren. 

Entré

I boligen er der en lille entré, hvor der er et depot-rum og te-køkken. Depotrummets skydedør er forsynet med et spejl, og skydedøren kan vendes, hvis spejlet ikke ønskes. I tekøkkenet kan køkkenbordet hæves eller sænkes, og der er en skuffemøbel med hjul, så det kan flyttes efter behov. Der er et køleskab placeret i en højde, så borgere i kørestol kan nå.  

Stuen

Stuen har et stort vinduesparti med god udsigt over området. Mellem stue og soveværelset er der en væg, som ved behov kan fjernes således boligen er 1 rum. 

Soveværelse 

I soveværelset er der monteret en loftlift, som falder naturligt ind i rummet. Der er et flytbart skab i hver bolig.

Badeværelse

Badeværelset er udstyret med et hæve-sænke toilet. Der kan monteres et bidet, hvis borgeren ønsker det, og armstøtter kan monteres på toiletløfteren efter behov. Håndvasken med kurve gør, at man kan sidde tæt ind til vasken. Der er et fladt bassin, så der er plads til benene, hvis borgeren sidder i kørestol. Håndvasken kan indstilles i højde udfra den enkelte borgers behov.

Der er et skab, hvor personalet fra gang til badeværelse har mulighed for at fylde op uden at forstyrre unødigt. Der aktiveres et "tisselys", hvis borgeren går på toilettet om natten.

 

Sidst opdateret: 16.05.2018